Toate Dosarele se Primesc, Depun și Comunică Exclusiv ONLINE

Despre noi


Businesswoman using cell phone in office

Stimați Manageri, Asociați și viitori Antreprenori,

Proiectul suportfirme.ro este concepția unei echipe tinere și ambițioase care își pune experiența în serviciul dumneavoastră pentru a vă ajuta să reușiți. Veți observa din conținutul site-ului că detaliile pe care vi le-am pus la dispoziție sunt bogate, iar cine va accesa proiectul nostru numai pentru a se informa, o va putea face. Pe de altă parte, aceia dintre dumneavoastră care nu ar putea duce la capăt o procedură de înființare firmă sau oricare altă procedură de modificare a unei firme în fața Oficiului Registrului Comerțului, din lipsă de timp sau orice alt motiv, vor fi încurajați de prețurile avantajoase și la vedere să ne încredințeze nouă îndeplinirea operațiunilor dorite.

Noi răspundem din proprie inițiativă unor întrebări esențiale pentru orice client: Da – preturile afișate sunt reale,  Da – operațiunile afișate sunt toate cele de care aveți nevoie pentru o înregistrare în Registrul Comerțului. Și Da – la telefon vă răspunde un specialist, un profesionist adevărat, apt să vină în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră.

Alegând serviciile noastre veți avea ocazia să beneficiați de calitate și atenție, la prețuri care vă încurajează să mergeți mai departe și să ne deveniți parteneri puternici, pe termen lung.

Împreună concepem viitorul. Spuneți Da.